Huis van de buurt.
Thuis in de buurt.

VANDAAG

dinsdag


Kleuterclub

15:30 - 17:30

Kleuters kunnen iedere dag op een speelse manier deelnemen aan de vele leerzame activiteiten die we organiseren. Er is ook ruimte om, zowel buiten als binnen, vrij te spelen, te bouwen en te knutselen.

Kinderclub

15:30 - 17:30

Kinderen kunnen iedere dag na school komen spelen met andere kinderen in De Mussen. Knutselen, spelletjes spelen, verkleden, met de spelcomputers spelen of bijvoorbeeld huiswerk maken. Het kan allemaal!

Sport

15:30 - 17:30

Kom je sporttalent ontdekken tijdens onze uitdagende sportlessen. Iedere week weer een andere sport die we beoefenen!

Huiswerkbegeleiding

16:00 - 17:30

Als je hulp nodig hebt tijdens het maken van je huiswerk, werkstuk of presentatie dan staan de begeleiders klaar om je te helpen. De huiswerkbegeleiding is voor ieder niveau!

Judo t/m 8 jaar

17:15 - 18:00

Kom in beweging tijdens de leuke en uitdagende judolessen. Judo is goed voor de motoriek en geeft je meer zelfvertrouwen!

Judo - 9 jaar en ouder

18:00 - 18:45

Kom in beweging tijdens de leuke en uitdagende judolessen. Judo is goed voor de motoriek en geeft je meer zelfvertrouwen!

Kinderen

Bij De Mussen kunnen kinderen met elkaar spelen en zich ontwikkelen.
Iedere dag na school en in alle schoolvakanties biedt De Mussen een veelzijdig activiteitenprogramma aan voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. Zij kunnen deelnemen aan tal van activiteiten en programma’s op het gebied van sport, cultuur en natuur en techniek.

De activiteiten worden begeleid door professionele jeugdwerkers, die worden geassisteerd door stagiaires en vrijwilligers. Jeugdwerkers begeleiden kinderen in hun sociaal-emotionele ontwikkeling en kunnen ouders ondersteunen bij opvoedingsvragen.

Voor kinderen van ouders die werken biedt De Mussen kinderopvang

De Mussen • Hoefkade 602 • 2526 CM Den Haag • tel 070-3888700 • info@demussen.nl

Cookie verklaring  -  Privacy