Huis van de buurt,
thuis in de buurt.

NIEUWS

Nieuwe materialen fitness Buurtsportvereniging De Mussen dankzij financiële bijdrage MenzisFonds

30-06-2022

Het MenzisFonds steunt maatschappelijke organisaties die een bijdrage leveren om de leefkracht te versterken. 50 Organisaties hadden volgens de spelregels hun aanvraag ingediend en Buurtsportvereniging De Mussen is voor regio West uitgekozen als een van de winnaars!

Bij de BSV begeleiden wij bewoners met als doel het ontwikkelen van een gezonde leefstijl en het verbeteren van een fysieke gezondheid. Eén van de projecten die we hiervoor willen inzetten is het stimuleren van inactieve bewoners om mee te doen met fitness en functionele krachttraining bij BSV De Mussen. Sporters hebben veel baat bij het gebruik van losse gewichten voor het versterken van het lichaam en het verbeteren van de coördinatie. Functioneel trainen met losse gewichten versterkt het lichaam en verbetert de stabiliteit en helpt bij het dagelijks leven voor mensen met een inactieve leefstijl. Met de bijdrage van het MenzisFonds kunnen wij nieuw sportmateriaal aanschaffen om veilig te kunnen blijven trainen en te werken aan een gezonde leefstijl.

Tijdens de landelijke uitreiking voor alle winnaars op 23 juni jl. heeft Buurtsportcoach Martin Breas de prijs/bijdrage in ontvangst genomen.

Onze felicitaties aan alle projecten die ook een prijs van het MenzisFonds hebben ontvangen. Samen dragen we bij aan meer leefkracht!