Huis van de buurt,
thuis in de buurt.

NIEUWS

Vitaliteitsspelen Den Haag

07-05-2024

Binnenkort is het weer zover: op vrijdag 30 mei zijn de Vitaliteitsspelen in Den Haag. De gezamenlijke Buurtsportcoaches willen dat er zoveel mogelijk bewoners van Den Haag mee kunnen doen aan de Vitaliteitsspelen. We kunnen gratis groepsvervoer vanaf 10 deelnemers aanbieden vanaf verschillende locaties, ook vanaf De Mussen. De bussen rijden de hele dag door Den Haag om groepen op afgesproken plekken op te halen en weer terug te brengen.

Kent u wijkbewoners die interesse hebben in een leuke “sportieve” dag, geef ze dan op bij buurtsportcoach Martin Breas. Het is echt voor iedereen van 50 jaar en ouder, ook al ben je niet sportief dan is er veel te vinden op het gebied van gezondheid.

Het programma

De hele dag door zijn er tussen 11.00 en 16.00 uur sport- en beweegactiviteiten op elk niveau zoals OldStars Basketbal, Boksen, Honkbal, Dans en Yoga. Daarnaast zijn er activiteiten op vaste tijden:

  • 11.30 uur: Haagse Rollatorloop
  • 12.00 uur: Boksen met oud-bokskampioen Arnold Vanderlyde
  • 14.00 uur: Kick-off Nationale Diabetes Challenge, wandeling van 3km met Bas van de Goor
  • 14.30 uur: Padel clinic en wedstrijd

Gezondheidschecks en informatiemarkt

De hele dag tussen 11.00 en 16.00 uur kunnen bezoekers gratis hun gezondheid laten nakijken. Op de informatiemarkt zijn er allerlei tests beschikbaar, bijvoorbeeld voor het meten van de bloeddruk, cholesterol, suiker, gewicht en conditie.