Huis van de buurt,
thuis in de buurt.

NIEUWS

Gezondheidsmarkt De Mussen een succes

02-10-2022

Vrijdagochtend 30 september was iedereen welkom op de gezondheidsmarkt bij De Mussen.

De ochtend was een samenwerking van vele professionals uit de wijk (Wijkz, GGD, Bas vd Goor Foundation/NDC, Beweegloket Den Haag, SHG, Hap Akram en DiaB-TV) en een mogelijkheid om informatie te delen met de bezoekers. Er was ruimte voor beweging met lessen fitness, zumba, yoga en er kon gewandeld worden met de wandelcoach van de NDC Frank Kanhai. De trainingen zijn de vaste lessen die elke week gehouden worden bij de BSV en waren nu gratis toegankelijk voor iedereen. Het wandelen om 11 uur is altijd gratis!

Naast de sportieve activiteiten was er een bijeenkomst, een samenwerking tussen de buurtsportcoach Martin Breas en huisarts Loise Jacz van Gezondheid voor Iedereen in de Schilderswijk, over de weg naar een gezonde(re) leefstijl. Deze bijeenkomst was een afgeleide van de bestaande wekelijkse groepsconsulten die bij De Mussen gehouden worden voor patiënten van de huisartsenpraktijken in de Schilderswijk. Er was veel interesse voor deze bijeenkomst.

Kortom een geslaagde ochtend waar iedereen informatie over een gezonde leefstijl kon inwinnen en ondertussen ook kon genieten van een gezonde snack. Ook heeft BSV De Mussen diverse nieuwe leden mogen inschrijven!