Verslag voorjaarsvakantie meidenwerk
 

Tweets

@ZusterLucretia Wie weet, ik zal de vacature doorsturen ! ^RB 2 dagen 18 uur ago
@Margot430 Bedankt voor het compliment ! 3 dagen 18 uur ago
Als enige Nederlandse organisatie is De Mussen vertegenwoordigd bij het Europese Platform Erasmus+ in Spanje! Samen… https://t.co/2x8bqXEwJg 3 dagen 19 uur ago
RT @RuthLowry: @De_Mussen show us the potential diversity of shed activity #2seassbs @ChiUniIOS @TomOutAndAbout @wellbeingpeople @Adice_Rou 3 dagen 23 uur ago
RT @TomOutAndAbout: Discussions and rhythms in Den Haag to inspire the development of our #2seassbs Men's Sheds model @De_Mussen @healthand 3 dagen 23 uur ago

Verslag voorjaarsvakantie meidenwerk

De meiden hebben weer een leuke vakantie gehad bij de meidenclub.

Wel leuk om erbij te vermelden is dat het vakantieprogramma in samenwerking met de meidenwerkgroep is bedacht.

De meiden hebben bij meester Karim kunnen kiezen uit verschillende sportieve activiteiten zoals voetbal en trefbal. Beide sporten zijn populair bij de meiden en ze hebben er dan ook een leuke en vooral sportieve dag van gemaakt.

Naast het sportief zijn, was er ook ruimte voor ontspanning en niet onbelangrijk: eten!

Samen hebben de meiden een pizza gemaakt voor tijdens de film. Sucuk en tonijn waren de hoofdingrediënten van de pizza en natuurlijk kon de kaas niet ontbreken.

Samen hebben de meiden de film gekeken en na de film was er nog tijd om een spelletje te doen en elkaars haar en make-up te doen.

Ons uitstapje in deze vakantie bracht ons naar Scheveningen, waar we in drie teams Glowgolf hebben gespeeld. Het bleek toch niet zo gemakkelijk om een hole-in-one te krijgen, tot grote ergernis van sommige meiden (en juf Susanne). Golfen in het donker met glow in the dark en mooi gekleurde golfballen plus een super leuk decor was voor alle meiden en juffen een succes. Na het golfen was er nog ruimte voor het spiegeldoolhof waar de ene groep sneller uit was dan de andere groep.

Het spelcircuit was de activiteit voor de laatste dag. Het spelcircuit bestond uit spellen in de meidenkamer en de danszaal. In de danszaal hebben de meiden levend ganzenbord gespeeld en hebben we teambuilding spellen gedaan. In de meidenkamer waren er bordspellen zoals Monopoly en werd er enthousiast op de bal geslagen bij Halli Galli. Hiernaast waren er ook battles met Lets Dance op de Wii en natuurlijk is het spel Who's the man ook gespeeld.

Ik kijk met veel plezier terug op een geslaagde vakantie en wil graag alle fondsen bedanken die dit voor de kinderen uit de wijk mogelijk hebben gemaakt. Daarnaast wil ik graag de stagiaires Isa en Naima bedanken voor hun hulp en niet te vergeten de meiden uit de meidenwerkgroep voor hun hulp bij het bedenken van het programma. Tot slot wil ik ook zeker de meiden bedanken voor hun gezelligheid en de super leuke vakantie.

Juf Susanne 

 

En gelukkig hebben we de foto´s nog!