Verslag auditie  Kinderraad
 

Tweets

Op zoek naar een uitdagende baan als projectcoördinator onderwijsactiviteiten en cultuureducatie? Wij hebben een… https://t.co/64Z69sKt9y 2 weken 5 dagen ago
@PlatformKIS @SchilderMoeders lees even mee ! 3 weken 22 uur ago
Onze kinderen komen in actie! Om 13.30 uur start de sponsorloop voor Stichting Hope. Aanmoedigen wordt zeer gewaard… https://t.co/Dm4p7AQYrs 3 weken 23 uur ago
@ZusterLucretia Wie weet, ik zal de vacature doorsturen ! ^RB 3 weken 6 dagen ago
@Margot430 Bedankt voor het compliment ! 4 weken 17 uur ago

Verslag auditie Kinderraad

De nieuwe Kinderraad is gekozen!


Voor een volle zaal hebben 20 kinderen auditie gedaan om in de Kinderraad te komen. Wat was het spannend en wat stoer van de kinderen dat ze op het podium zichzelf durfden te presenteren! Ook mooi om te zien dat er kinderen die vorig jaar niet durfden dit keer alle moed bij elkaar hadden verzameld om het te proberen.
In de jury zaten 3 juffen en natuurlijk de vorige Kinderraad. De jury maakte het voor de kinderen niet makkelijk; door middel van kritische vragen werden de kinderen goed aan de tand gevoeld. Gelukkig was er meester Mekki die ervoor zorgde dat de kinderen zich al snel op hun gemak voelden. Tijdens de korte presentaties kwam er van alles voorbij. De kinderen hadden leuke ideeën en streden voor hun plek: een comedyclub, nog meer sport, meer uren voor het project Kanjers!, zich inzetten tegen pesten en bijvoorbeeld een computerles programmeren voor de kinderen van De Mussen, waren allemaal dingen die opgenoemd werden. Het publiek was erg sportief en enthousiast over de ideeën. Er was een leuke sfeer en gejuich en applaus wisselden elkaar vaak af.


Na afloop van de audities ging de jury in beraad. Het was een moeilijke beslissing; alle kinderen hebben heel goed hun best gedaan. Uiteindelijk is de jury tot een beslissing gekomen en met trots kan zij zeggen dat de nieuwe Kinderraad bestaat uit: Said, Eray, Jelaya, Selim en Siham!
We kijken uit naar de bijeenkomsten en hopen dat deze Kinderraad van betekenis kan zijn voor alle kinderen van De Mussen!


Het Kinderwerkteam