Belevenissen van de wandelgroep
 

Tweets

Fris gewassen liggen onze kindershirtjes klaar voor een nieuwe vakantieweek vol avonturen! #vakantie #kleinewasjes https://t.co/APo8tDJUGB 1 week 3 dagen ago

Belevenissen van de wandelgroep

De wandelgroep van de BSV gaat onder leiding van onze beweegcoach Paula van Helden 2x per week wandelen door de buurt, en beleeft daarbij elke keer wat anders. 

Paula schreef het volgende stukje: 

"Op donderdag 26-07-2018 ging de wandeling door de Paleistuin en als laatste door de kloostertuin van het Vincentius Hof, ergens verscholen achter het Westeinde. Er wonen en werken daar nog een paar broeders en wij werden uitgenodigd om een kijkje binnen in het Klooster te nemen. Na kort overleg waren wij er allemaal  mee eens dat wij dit niet wilden missen.

Het was prachtig en wij mochten allemaal een kaarsje opsteken. De eerste stak de broeder zelf op, dit kaarsje is voor De Mussen zei hij, voor iedereen die bij De Mussen komt. Mooie gedachte zeker ook omdat dit klooster alle mensen wil respecteren met wat voor geloof dan ook. Mooie wandeling met een mooie herinnering voor de wandelgroep!"

 

Als u  ook wilt meewandelen, dan kunt u zich na de zomervakantie inschrijven bij de buurtsportvereniging.